Setari Cookie-uri

5 Tipuri de femei de care fug barbatii

Tu te regasesti printre ele?

Foto: Shutterstock.com

1. Femeia guraliva

Femeia guraliva este femeia care da tot din casa: fie ca este de bine, fie ca este de rau ea are oricand cate ceva de povestit. Si nu doar prietenilor. Orice persoana intra in contact cu ea ii afla intreaga poveste a vietii.

Sa va zic ce s-a intamplat aseara: a avut probleme cu vantul la pupa!”- le-ar spune ea prietenelor cu care iese pentru a le pune la curent cu noutatile din viata ei. Ce-i drept, acest tip de femeie este cea mai prietenoasa: vorbeste cu toata lumea, stie cum sa intretina o conversatie si, cel mai important, stie cele mai bune bancuri (doar sunt inspirate din viata ei!).

2. Femeia depresiva

Of, de ce mi se intampla numai mie?” – ti se pare cunoscuta aceasta expresie?

Nesiguranta, durere, pesimism, neincredere in propria persoana. Cine ar vrea sa stea alaturi de o femeie care nu stie cum sa fie fericita? Pentru ea viata este un drum presarat cu durere. Indiferent de situatie, femeia depresiva pune raul in fata si refuza sa faca ceva pentru a isi schimba atitudinea.

Citește și:

Scrie pe capac ca ai castigat o sticla de Cola? Daca e o pacaleala?

3. Femeia sef

Spala vasele, strange masa, pune la spalat, sterge aragazul, da cu matura.” – am ratat ceva? Nu zic ca femeia sef nu face nimic, ci din contra – ajuta, insa uita ca intr-un cuplu nu ar trebui sa existe superioritate. Cat de mascul se mai simte un barbat care este impins de la spate si caruia i se aminteste ca trebuie sa stearga chiuveta de fiecare data cand da drumul la apa?

Femeia sef nu este sef doar cand vine vorba despre curatenie. Aceasta este cea care este obsedata de ordine in general. Nu vei auzi niciodata un “Te rog” de la ea. Tipa in loc sa vorbeasca, pleaca in loc sa stea si sa asculte si asteapta scuze chiar si atunci cand ea este vinovata.

4. Femeia geloasa

De ce nu m-ai sunat aseara sa imi zici somn usor?”. Cu femeia geloasa nu te pune pentru ca iti va scoate peri albi. Barbatii fug mancand pamantul cand aud de acest tip de femeie. Nesigura pe propria persoana (pana la urma, gelozia asta inseamna, nu?), femeia geloasa este suspicioasa chiar si cand vine vorba despre colegii de munca ai partenerului sau.

Citește și:

Daca il invata la prostii? Daca ii intorc impotriva ei? Daca ii fac cunostinte cu alte femei? Si? Scrie undeva ca un barbat este obligat sa petreaca 24 de ore pe zi langa tine?

O relatie se construieste folosind trei piloni principali: incredere, sinceritate si maturitate. Femeia geloasa nu detine astfel de “instrumente”. Precum un Sherlock Holmes cu sani, este intotdeauna atenta la detalii, urmareste tot ce misca si nu ii scapa nimic din ce face partenerul cand nu este in preajma ei. Daca s-ar face angajari la Serviciile Secrete, ea ar fi prima pe lista.

5. Femeia vesnic indragostita

Iubeste, dar fa-o cu cap. Nu te duce la partener sa ii spui ca el este alesul inimii tale dupa doua zile de relatii. Va fugi ca dracul de tamaie! Femeia vesnic indragostita traieste intr-o lume de basm, in care ea este printesa si oricare barbat care ii zambeste ar putea fi Printul Fermecator. Ce conteaza ca il stie doar de o saptamana? Ea deja viseaza la rochia de mireasa si se gandeste la numele copiilor!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.