Filmele bune ofera intotdeauna replici de neuitat. V-am pregatit o colectie cu 20 dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste spuse in pelicule de succes:

Fii femeia pe care niciun barbat n-ar vrea sa o piarda!

1. Meet Joe Black: Asuma-ti riscul; daca vei fi ranita te vei intoarce. Nu are sens sa iti traiesti viata fara asta. Daca treci prin viata si nu te indragostesti profund, inseamna ca nu ai trait deloc.

2. The Notebook: Sunt ceea ce sunt datorita tie. Tu esti fiecare motiv, fiecare speranta si fiecare vis pe care l-am avut vreodata si nu conteaza ce se va intampla cu noi in viitor. Fiecare zi pe care o petrecem impreuna este cea mai frumoasa zi din viata mea. Voi fi mereu a ta.

dragoste ca in filmesursa foto: shutterstock.com

3. The Cutting Edge: Nu spune ca nu ne potrivim. Eu vad ca …nu ne-am mai potrivi cu nimeni altcineva.

4. Dirty dancing: Mi-e teama de tot. Mi-e teama de ceea ce vad, de ceea ce am facut, de ceea ce sunt si, cel mai important mi-e teama ca de-ndata ce voi iesi pe usa, nu voi mai putea simti niciodata ceea ce am simtit pentru tine.

5. Always: Si mie mi-e dor de el! Mi-e dor de el in fiecare zi. L-am iubit asa cum nu am mai iubit pe nimeni. Si eu nu iubesc barbatii!

Poarta-te ca o Lady, gandeste ca un barbat
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: