Setari Cookie-uri

Top 20 declaratii de dragoste memorabile din filme

Amuzante, intelepte si profunde! Iata o selectie cu cele mai frumoase declaratii de iubire din filme.

12. When Marry meet Sally: Te iubesc pentru ca ti-e frig cand afara sunt 71 de grade. Te iubesc pentru ca iti ia o ora jumate sa iti comanzi un sandwich. Te iubesc pentru ca dupa ce am petrecut ziua cu tine, inca pot sa-ti mai simt parfumul pe hainele mele. Si, te iubesc pentru ca esti ultima persoana cu care creau sa vorbesc inainte sa adorm.

13. Indecent Proposal: Cei care sunt indragostiti isi amintesc toate lucrurile pe care le fac unul pentru celalalt; si daca stau impreuna nu inseamna ca uita, ci inseamna ca iarta.

declaratii de dragoste filme sursa foto: shutterstock.com

14. Rumor has it…: Nu m-am intors inapoi ca sa-ti spun ca nu pot sa traiesc fara tine. Pot sa traiesc fara tine, doar ca nu vreau sa fac asta.

15. Juno: Eu cred ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa gasesti o persoana care te iubeste doar pentru ceea ce esti. Cu bune, cu rele, urata, frumoasa, atragatoare; indifferent de starea ta, persoana potrivita va considera oricum ca esti stralucitoare.

Citește și:

16. A Walk To Remember: Dragostea este intotdeauna rabdatoare si generoasa. Nu este niciodata obraznica sau egoista. Este intotdeauna pregatita sa isi ceara scuze, sa aiba incredere, sa spere si sa indure orice va veni.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.