Setari Cookie-uri

WOW: 9 dovezi ca sexul te face mai frumoasa

Citeste aici despre felurile in care sexul ajuta la imbunatatirea imaginii si a starii tale de spirit

1. Corp tonifiat – conform studiilor, o partida de sex este echivalentul unei ore de aerobic cu program cardio. Tonifiere si pierderea kilogramelor nedorite!

2. Machiaj natural – dupa o noapte pasionala, vei observa, cu siguranta, ca tenul tau arata mai bine, ca emana o oarecare stralucire, iar buzele si obrajii sunt mai colorati. Aceste schimbari se explica prin dilatarea vaselor de sange in timpul excitatiei, care asigura o mai buna circulatie a sangelui si hidratare intensa. a

3. Piele catifelata si ferma – creierul elibereaza hormoni care cresc productia de colagen, ceea ce iti mentine pielea ferma, iar circulatia accelerata a sangelui face minuni in ceea ce priveste hidratarea pielii.

4. Medicament antistres – este dovedit faptul ca sexul te ajuta sa te relaxezi, efectele ramanand vizibile mai multe zile.

Citește și:

5. Mareste sanii – cercetatorii sustin ca, in timpul actului sexual, sanii se maresc cu pana la 25 %, iar sfarcurile cresc uneori cu putin peste un centimetru. Da, in timpul actiunii esti mai sexy decat de obicei!

6. Mai putine riduri – uneori nici macar o masca faciala nu are atatea beneficii pentru chipul tau cate are sexul: disparitia ridurilor se datoreaza tot producerii de colagen despre care am mai vorbit.

7. Unghii si par mai sanatoase – datorita circulatiei optimizate mentionate mai devreme, ajung mai multi nutrienti in extremitati, ceea ce iti fortifica unghiile si ofera stralucire parului.

8. Un plus de sex-appeal – nimic nu este mai sexy decat o femeie increzatoare, iar sexul are acest efect asupra psihicului tau.

9. Ten de invidiat – sexul echilibreaza numarul de hormoni, iar transpiratia produsa in timpul actului sexual ajuta la eliminarea toxinelor si a bacteriilor, asa ca spune-le adio cosurilor si porilor dilatati.

Citește și:

Nu ai niciun motiv sa nu te bucuri de corpul tau!

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.