Setari Cookie-uri

5 Greseli capitale pe care femeile le fac in dragoste

Oricine greseste, in orice domeniu. Important este sa vezi si sa recunosti greselile...

Cand esti indragostita, cu siguranta faci greseli pe care nu le constientizezi. Prietenele tale poate le vad, poate nu, poate le vad si nu iti vor spune de teama sa nu te necajeasca. Nu trebuie sa pui la suflet, trebuie doar sa incerci sa fii cat de cat obiectiva si sa poti sa recunosti cand faci, intr-adevar, greseli.

Fara a te incadra intr-un tipar, se poate sa faci una dintre cele 5 cele mai intalnite erori de perceptie sau manifestare ale femeilor indragostite. Tu ai, desigur, motive personalizate, insa unele lucruri chiar nu pot conduce decat la ceva negativ.

Sursa foto: Shutterstock.com

1. “Te iubesc”

Uneori chiar nu trebuie sa spui tu prima. Si nu trebuie sa i-o spui fara sa merite. Spune-o atunci cand simti mai mult si cand sunteti in situatiile care sa ceara asta. Barbatii nu sunt femei, ei nu au nevoie de genul asta de replici si nu au nevoie sa le spui de cel putin trei ori pe zi cat de frumosi sunt in 5 feluri diferite. Nu ii mai spune “<te iubesc> exact atunci cand te iubesc mai putin, ca un fel de compensatie” (Mircea Cartarescu, De ce iubim femeile)

Citește și:

Si inca ceva: la finalul conversatiei telefonice, este de ajuns sa spunem “Te pup. Pa!”, nu au nevoie de “Te iubesc, puiut! Abia astept sa te vad!”.

2. Toleranta exacerbata

Sunt sigura ca stii la ce ma refer. Nu ii mai cauta scuze pentru orice acuza adusa de prietenele sau subconstientul tau. Nu ii mai ierta micile greseli, spune-i care sunt acestea, ca sa se poata corecta, in timp. Nu ii ierta pur si simplu marile greseli, pentru ca pe acelea le va repeta, la un moment dat. Nu il scuza pentru ca a uitat de ziua ta de nastere sau de aniversarea voastra: unele chestii ar trebui sa si le scrie in frunte (mai bine il ajuti sa isi aminteasca din timp, decat sa ii ierti abaterile).

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.