Setari Cookie-uri

5 Greseli capitale pe care femeile le fac in dragoste

Oricine greseste, in orice domeniu. Important este sa vezi si sa recunosti greselile...

3. Sclavia

Il poti face sa stie ca il iubesti si fara sa fii menajera, amanta, bucatareasa, piccolo si masina de spalat.Curatenia si gatitul sunt sarcini zilnice care pot fi chiar distractive cand sunt impartite cu altcineva. Ati putea chiar sa incercati sa le vedeti ca o modalitate de a va sincroniza actiunile si fixurile.

Sursa foto: Shutterstock.com

4. Protectia exagerata

Daca este acolo, nu conteaza cat de mult il iubesti. Trebuie sa poti impartasi cu el si bucuriile si necazurile. Intotdeauna vor fi si lucruri pe care pur si simplu nu le poti discuta cu niciun barbat, nici macar cu cel pe care il iubesti. Dar comunicarea trebuie sa nu fie unidimensionala: cu siguranta iti doresti sa ii poti povesti si cele mai idioate nazbatii pe care le-ai facut in copilarie, si ultimele discutii de la munca, si despre cine te-a mai enervat in ultima perioada. Iar daca el a facut ceva care sa te deranjeze… spune-i-o! Este cea mai buna initiativa pentru a rezolva problemele de cuplu.

Citește și:

5. Ignoranta

Poate cuvantul de face sa refuzi ca il poti ignora daca il iubesti. Prin ignoranta ma refer la faptul ca te poti lasa dusa de val in asa masura incat vei fi prea concentrata sa il iubesti si sa il faci fericit incat nu iti vei mai da seama ca il sufoci sau ca si-a schimbat preferintele. Nu te grabi sa il iubesti, lasa lucrurile sa vina de la sine, vorbeste tot timpul cu el si fa-l sa vorbeasca cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.