Setari Cookie-uri

7 Lectii false despre dragoste

Nu trebuie sa crezi tot ce ti se spune! Iata 7 factori care iti pot ruina fericirea din relatie:

Iti construiesti viitorul in relatia ta dupa principii clasice? Poate ar fi bine sa te mai gandesti, daca raspunsul tau este pozitiv. Uite cateva lectii pe care trebuie sa le schimbi:

1. Increderea totala

Cand te implici in orice relatie trebuie sa ai incredere. Fara aceasta baza importanta nu se poate vorbi despre un viitor si aspiratii comune. Trebuie sa ii acorzi iubitului tau creditul care i se cuvine, dar pastreaza intotdeauna si o urma de indoiala.

Chiar daca ti-a jurat iubire vesnica, nu te grabi sa crezi ca nimic nu va poate desparti. Ei bine, chiar atunci cand nu te astepti o alta femeie poate interveni in relatia ta. Increderea totala este o lectie care ar putea sa te coste. Nu ezita sa ii arati ca inca esti geloasa si ii supraveghezi fiecare miscare, chiar daca te-a cucerit.

cuplu

2. Fosta iubita

S-au iubit, s-au despartit si acum nu mai are nicio legatura cu ea. Mai mult decat atat, o uraste pentru ca l-a inselat. Cu siguranta, aceste explicatii iti suna cunoscute, pentru ca le-ai primit si tu la un moment dat. Este adevarat, ea este fosta si tu esti actuala, dar asta nu inseamna ca ea nu mai reprezinta vreo amenintare pentru tine.

Citește și:

Fii mereu cu ochii in patru si asigura-te ca partenerul tau pastreaza distanta corespunzatoare fata de fosta lui iubita. Oricand, sentimentele intre ei pot renaste, asadar nu te grabi sa o consideri neimportanta, ori, mai rau sa o incluzi in grupul tau de prietene.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.