Setari Cookie-uri

7 Lectii false despre dragoste

Nu trebuie sa crezi tot ce ti se spune! Iata 7 factori care iti pot ruina fericirea din relatie:

3. Prietena din copilarie

Se stiu de cand erau la gradinita si au copilarit impreuna. In prezent este cea mai buna prietena a lui, care il asculta cand ii e greu. Ii da sfaturi, ca doar il cunoaste foarte bine si este o prezenta importanta in viata lui. Iti suna bine acest scenariu?

Ei bine, daca iubitul tau are o astfel prietena prin preajma, ar trebui sa iti iei cateva masuri de precautie. Daca ai uitat, iti reamintesc acum ca prietenia dintre un barbat si o femeie nu exista. Prietena lui din copilarie poate deveni peste noapte o femeia care incepe sa il atraga.

4. Trecutul este trecut

Ati stabilit de la inceputul relatiei ca intre voi nu trebuie sa existe secrete. Este o hotarare de bun augur, care ar trebui sa va aduca bucurie. Insa, asta nu inseamna ca intr-un acces de sinceritate trebuie sa ii povestesti totul despre relatiile tale anterioare.

Citește și:

Chiar daca te-a linistit spunandu-ti ca trecutul este trecut, nu ar trebui sa ai incredere deplina in vorbele lui. Fii mai prevazatoare. Impresia lui asupra trecutului tau o sa se schimbe cand o sa-i oferi detalii intime despre fostii tai iubiti.

mama lui sursa foto: shutterstock.com

5. Mama lui, cea mai buna prietena

Este bine sa ai o relatie apropia cu mama lui. Salut-o respectuos, zambeste-i cald, dar cam atat. Nu este cazul sa stai la povesti cu ea si sa-i oferi detalii despre relatia vostra. Chiar daca iti pare painea lui Dumnezeu nu te lasa inselata de aparente.

Trebuie sa retii ca mama lui nu trebuie si nu poate sa iti devina niciodata o prietena. Nu te astepta sa te inteleaga atunci cand te certi cu partenerul tau. Chiar daca el a gresit, nu o sa-i ia partea. Iubitul tau este si va ramane mereu baiatul ei de suflet care nu are defecte.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.