Setari Cookie-uri

Ghid sexual pentru femeile timide

Daca uneori iti este greu sa te vezi sexy, acesta este un articol pentru tine.

Se spune ca orice femeie trebuie sa fie o doamna in societate si o bee-otch in dormitor. Unora insa nu le este chiar la indemana sa fie obraznice. Nu conteaza foarte mult motivele, pentru ca orice femeie si le poate descoperi singurica daca indrazneste sa se gandeasca la asta macar 5 minute. Asadar, cum faci sa iti schimbi statutul de fata cuminte?

1. Citeste articolul asta!

Sau alte articole despre corpul tau si ce poate el sa faca. Si apoi fa cateva exercitii fizice pentru a-ti pastra tonusul muscular.

2. Obisnuieste-te cu corpul tau

Priveste-te indelung sau cate putin in fiecare zi. Corpul tau este frumos! Chiar daca ai sanii mai mici decat prietenele tale, chiar daca, atunci cand iti privesti vaginul ti se pare cea mai urata inventie din toate timpurile (si ginecologii iti vor spune sa ti-l privesti, nu sunt eu nebuna), chiar daca ti se pare ca fundul ti se scurge cate putin in fiecare zi, chiar daca ai doi centimentri de grasime pe burta sau pe solduri. Vorbeste despre corpul tau cu femeile apropiate: poate, daca vei afla si complexele lor, iti va fi mai usor sa vezi frumusetea ta.

Citește și:

3. Uneori si timiditatea atrage

Barbatilor le place sa domine, asadar uneori ii tenteaza mult mai mult o femeie care nu pare tocmai sigura pe ea. Partenerul tau iti va spune ce si cum sa faci, dar trebuie sa ai incredere in el si sa te lasi dusa de val. Totusi… cumintenia ta nu poate tine la nesfarsit, pentru ca apoi devine monotona, iar apoi plictisitoare.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.