Setari Cookie-uri

Ghid sexual pentru femeile timide

Daca uneori iti este greu sa te vezi sexy, acesta este un articol pentru tine.

4. Autosatisfacerea: Joaca-te cu tine!

Nu e nimic gresit in a te iubi si singurica, doar tu stii cel mai bine ce iti place. Lasa-ti si imaginatia sa iti zburde daca tu crezi ca asta te va ajuta. Indiferent ca folosesti jetul de la dus, degetul sau jucarii dupa masura si gusturile tale, vei vedea ca te poti duce in lumi care-ti vor lumina ziua sau iti vor linisti noptile.

5. Ia-ti lenjerie intima sexy

Cu siguranta te va face sa te simti mai voluptoasa un astfel de ambalaj, iar iubitul tau va fi la fel de fericit si de nerabdator ca un copil care nu a mai mancat dulciuri de doua luni, dar tocmai a primit o fondanta cu hartie stralucitoare.

6. Viziteaza sex shop-uri

Crede-ma, nu e chiar asa de rau. Unele sunt atat de bine organizate si de primitoare incat chiar iti va placea sa fii acolo. Scapa de complexe, inhibitii si prejudecati, si va o vizita provocatoare. Unele lucruri te vor amuza, altele te vor ajuta sa iti depasesti timiditatea.

Citește și:

7. Uita-te la filme sexy

Probabil se rosi putin cand se vor incinge spiritele, poate unele chiar te vor amuza, dar poti invata unele lucruri de acolo. Bine, asta va fi doar inceputul: o data dezlantuita fata obraznica din tine, vei vedea ca poti fi mult mai inovativa decat orice regizor.

8. Invata sa razi de nereusitele tale

Toata lumea are parte si de momente penibile, nu trebuie sa fie asta un capat de tara. Cu experienta, vei vedea ca nu este niciun motiv de stanjeneala, iar partenerul tau ar face bine sa rada cu tine (ceea ce probabil va face, atata lucru stiu si ei).

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.