Setari Cookie-uri

8 semne ca vrea sa te paraseasca

Citeste-l printre randuri si afla daca are ganduri de despartire!

Barbatii sunt experti in promisiuni si laude, dar cand trebuie sa poarte discutii serioase le piere glasul si inspiratia. Asadar, prefera sa se ascunda dupa deget doar, doar o sa faci tu primii pasi pentru o discutie concludenta. Daca il recunosti in descrierile de mai jos, ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare:

1. Iti face reprosuri din nimicuri

El, care pana mai ieri te alinta si iti facea toate poftele este acum irascibil si greu de multumit. Nu mai trece cu vederea nimic si are grija sa iti scoata ochii pentru toate maruntisurile. Este mai atent la detalii ca niciodata si parca asteapta sa faci pasul gresit, doar ca sa gaseasca motiv de cearta.

sursa foto: shutterstock.com

2. Vrea sa fie independent

Iubitul tau nu mai este barbatul devotat din relatie. A devenit mult mai indiferent in fata dorintelor tale si isi doreste din nou sa fie independent. Nu te mai suna atat de des ca inainte si iesirile cu baietii sunt tot mai dese. Mai rau, observi care deja planuri de weekend, insa tu nu esti inclusa in ele.

Citește și:

3. Este mereu ocupat

Cand ai mai mare nevoie de el, nu-l gasesti. Se vaita tot timul ca este foarte ocupat. Azi iti spune ca trebuie sa lucreze peste program, maine ca trebuie sa ajute un prieten bun. Gaseste timp pentru toate si toti, dar cand vrei sa petreceti si voi cateva clipe de relaxare, nu se gaseste vreme.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.