Setari Cookie-uri

8 semne ca vrea sa te paraseasca

Citeste-l printre randuri si afla daca are ganduri de despartire!

4. Nu mai aveti prieteni comuni

Sau, mai bine zis, pana si prietenii lui par mai distanti cu tine. Cand va intalniti, te privesc diferit si deseori te exclud din conversatie. El, in loc sa iti ia apararea, pare total relaxat. Daca iubitul tau s-a plictisit de tine, primii care vor afla despre asta sunt prietenii lui care deja te privesc cu alti ochi.

5. Discutiile despre viitor s-au rarit

Chiar daca nu vrea sa recunoasca, rareori mai aduce in discutie planuri despre viitor. „Noi”a fost inlocuit cu simplul „eu” si remarci ca serile voastre au devenit tot mai monotone. Inventeaza tot felul de scuze, chiar daca te straduiesti sa il multumesti. Plimbarile il obosesc si cina a fost destul de gustoasa; de ce sa mai mergeti la restaurant?

relatie minciuna
sursa foto: shutterstock.com

6. Incepe sa te minta

Mai mica sau mai mare, minciuna este tot minciuna. Oricat ar vrea sa iti ascunda adevarul, limbajul corpului il poate da usor de gol cand iti ascunde ceva. Analizeaza-i mai atent comportamentul ca sa iti confirmi banuielile. Daca se enerveaza dintr-o data cand il intrebi cum si-a petrecut ziua si vrea sa schimbe subiectul, inseamna ca ascunde ceva. Urmareste-i activitatea si vezi daca incepe sa se incurce in minciuni.

Citește și:

7. Sexul nu mai este ca inainte

Barbatul care spune ca sexul nu conteaza intr-o relatie, minte. Nu este ingredientul principal, insa are o importanta majora. De aceea, ar trebui sa iti dea de gandit daca in loc de sex, prefera sa doarma, ori iti propune sa va uitati la un film. De asemenea, urmareste-i cu atentie reactiile. Daca partidele voastre de dragoste au devenit plictisitoare, lipsite de sare si piper, cu siguranta nu-i de bine.

sursa foto: shutterstock.com

8. Vrea libertate

Poate chiar mai multa decat are nevoie. Daca iti spune ca are nevoie de mai multa libertate, ar trebui sa iti pui cateva semne serioase de intrebare. Cand iubitul tau isi revendica spatiul personal, este clar ca ia in calcul o separare treptata. Chiar daca evita momentul, este evident ca tatoneaza terenul inainte sa ia decizia finala.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.