Setari Cookie-uri

Din cuvantarile barbatului nemultumit

Cand taci nu e bine, cand vorbesti, spui numai prostii. Greu ii mai intri in gratii vesnicului nemultumit. Ce e de facut cu el?

Iubita, in ultimul timp ai inceput sa ma neglijezi. Nici de data asta nu mi-ai zambit cand ai intrat in casa si parca esti cu gandul in alta parte. Ai pe altcineva? Mi se pare mie, ori ceva s-a schimbta intre noi doi?

Daca iti suna cunoscuta aceasta insiruire de plangeri, inseamna ca si tu te-ai pricopsit cu un iubit nemultumit. El, barbatul cicalitor este mai rau decat o femeie aflata intre perioade. Crede ca totul se invarteste in jurul lui si este nedumerit daca nu te sensibilizezi imediat cum a intrat in camera.De ce ?Pentru ca el este iubitul tau si merita toata atentia ta. Chiar daca ii dedici toate zilele tale libere si seara ii pregatesti de fiecare data masa calda, tot nu este de ajuns.

barbat cuplu sursa foto: shutterstock.com

De ce sa pierzi o ora, doua la cumparaturi cand puteai foarte frumos sa ajungi mai devreme acasa pentru a-i tine companie. Sa te insoteasca nu se poate, pentru ca el nu a fost inzestrat cu rabdare. El nu suporta sa colinda ore in sir magazinele in cautarea unei perechi de pantofi. De ce negri si nu albi? Apoi, nu intelege de ce trebuie sa mai pierzi alte cateva ore ca sa gasesti rochia potrivita. Bineinteles, stie ca ti-ai mai cumparat o rochie pe care n-ai imbracat-o niciodata. Da, el care uita mereu sa spele vasele ori sa duca gunoiul, iti aminteste intotdeauna de acest amanunt.

Citește și:

Oricum, rareori gasesti ceva sa-i placa. Nu se poate abtine sa nu iti critice fiecare haina. Ba e prea scumpa, ba e demodata si nici macar nu te avantajeaza. Apoi, nu trebuie sa te superi pe el. Iti vrea doar binele si iti aduce critici constructive.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.