Setari Cookie-uri

Din cuvantarile barbatului nemultumit

Cand taci nu e bine, cand vorbesti, spui numai prostii. Greu ii mai intri in gratii vesnicului nemultumit. Ce e de facut cu el?

Recunoaste, comportamentul lui de copil rasfatat a inceput sa te calce pe nervi, nu-i asa? Se pricepe cel mai bine sa arate cu degetul cand ai gresit, dar niciodata nu vede barna din ochiul lui. Tu esti iubita devotata care trebuie sa il sustina mereu la greu, dar el nu isi gaseste timp sa te asculte. Problemele tale sunt minore, in comparatie cu ale lui. Eu cred ca ar fi momentul sa pui piciorul in prag! Nu te amagi ca se va schimba daca nu o sa-i oferi o lectie.

barbat nemultumit si mofturos sursa foto: shutterstock.com

Daca l-ai invatat cu binele este momentul sa ii dezvalui si latura ta mai putin mamoasa. Pune-l la respect si invata-l sa iti aprecieze atentia pe care i-o acorzi, dar si alegerile pe care le faci. Nu-i permite sa fie autoritar. El nu este cu nimic mai superior fata de tine, chiar daca are impresia ca le stie pe toate. Trateaza-l cu indiferenta si lasa-i ocazia sa isi puna gandurile in ordine. Gaseste-ti mai mult de lucru, comporta-te distant si fa-l sa iti simta lipsa.

Citește și:

Observa cum se comporta, apoi trage concluziile. Daca metodele tale nu au dat rezultate si el se comporta le fel, ar fi cazul sa iei in considerare o discutie finala, apoi despartirea. Nu trebuie sa iti pierzi timpul cu un asemenea barbat. Nu va ceda niciodata in fata ta si atunci cand te astepti mai putin o sa te trezesti din nou cu o ploaie de reprosuri. Cu siguranta, meriti mai mult decat un barbat frustrat de propriile neimpliniri, permanent nemultumit si capricios.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.