Setari Cookie-uri

Ghid erotic: Vise sexuale decodate

Decodeaza-ti visele sexy!

Visele deocheate tradeaza dorinte neimplinite. Asemenea fanteziilor sexuale, visele erotice sporesc imaginatia si stimuleaza o viata sexuala satisfacatoare. Iata cele mai comune scenarii din vis si interpretarea lor:

Sex cu un barbat misterios

Ai vrea sa incerci ceva nou dar iti este teama. Fie esti implicata imtr-o relatie si nu vrei sa-ti inseli partenerul, fie nu indraznesti sa ceri mai mult. Acest vis tradeaza dorinta ta de a incalca regulile. Vrei sa ai o aventura si nu doresti sa iti asumi responsabilitatea. Chiar daca nu esti o fire indrazneata iti place sa te joci cu focul si ai fi tentata sa accepti o provocare noua.

erotic

Tu esti deasupra

Cand visezi ca faci sex si esti deasupra barbatului inseamna ca iti doresti sa fii dominatoare. Cel mai probabil, in viata de zi cu zi te supui si ti-ai dori sa preiei macar o data fraiele actiunii. Nu ai de ce sa te temi. Exploreaza aceasta fantezie si traieste-o alaturi de persoana potrivita.

Citește și:

Sex cu seful tau

Probabil iti admiri seful sau chiar esti indragostita de el. Totusi, chiar daca visezi ca faci sex cu el, nu inseamna neaparat ca iti doresti acest lucru si in realitatea. Si de aceasta data, subconstientul tau tradeaza dorinta de a incalca regulile.

Copyright: coka/ Shutterstock Images LLC

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.