Setari Cookie-uri

Ghid erotic: Vise sexuale decodate

Decodeaza-ti visele sexy!

Sex in grup

Teoretic, nu ai face niciodata asa ceva? Ei bine, chiar daca respingi aceasta posibilitate in viata reala, nu inseamna ca esti cu totul straina de senzatii noi. Daca te visezi alaturi de mai multi barbati inseamna ca esti o femeie puternica, desi te ascunzi si iti place sa pozezi deseori in fata cuminte. Nu ti-e teama sa risti si iti place sa iesi in evidenta. Daca visezi ca faci sex cu mai multe femei inseamna ca ti-ai dori in secret, sa explorezi trupul altei femei. De asemnea, inseamna ca esti neimplinita in viata ta sexuala si ti-ai dori mai multa atentie de la iubitul tau.

Sex cu fostul iubit

V-ai despartit deja de o vreme si mai mult, chiar tu i-ai dat papucii. Nu trebuie sa te panichezi asadar, nu inseamna ca o sa va impacati. Chiar daca ai ales despartirea, trebuie sa accepti ca inca te leaga sentimente puternice de el. Nu poti nega amintirile pe care le aveti si momentele petrecute impreuna, de aceea este normal sa retraiesti anumite clipe petrecute in doi.

Citește și:

Sex in public

Gandul ca ai putea sa fii descoperita iti sporeste dorinta. Chiar daca nu ai avea curajul sa incerci sexul in public, te tenteaza mai multa adrenalina. Acest vis iti transmite ca trebuie sa ai curajul sa vorbesti ca sa obtii cateva schimbari avantajoase in relatia ta de cuplu.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.