Setari Cookie-uri

10 Pozitii sexuale pentru MULTIORGASM

Parca te trece un fior numai dupa ce ai citit titlul, nu?

5. V-ul erotic

Aceasta pozitie cere, ce-i drept, abilitati acrobatice. Sau, mai bine spus, flexibilitate si echilibristica. Barbatul sta in picioare langa masa pe care femeia este asezata in fund. Lucrurile devin interesante cand ea isi pune picioarele pe umerii lui, tinandu-l, in acelasi timp, cu bratele pe dupa gat.

De ce este buna pozitia asta? Eficienta si stretching (in a doua parte glumesc. Daca nu esti flexibila nu face sens).

6. Scaunelul rasturnat

Daca ii spui lui de „umeri craci”, va sti despre ce este vorba. In principiu, tu stai intinsa pe spate, el ingenuncheat in fata ta, tu cu gambele pe umerii lui, si apoi el va face toata treaba. Daca vrei totusi sa te implici... ghideaza-l impingandu-l sau tragandu-l spre tine cu gambele.

De ce este buna pozitia asta? Pentru ca penetrarea este mai adanca, iar tu nu ai altceva de facut decat sa te bucuri de dotarile si miscarile partenerului.

Citește și:

7. Ciocarlia

Femeia se va sprijini cu palmele si capul de o canapea sau pe spatarul acesteia, cu picioarele departate si bazinul ridicat, iar barbatul o va intampina din spate. Cel mai important este: „uite, mami! Fara maini!” Adica va trebui ca organele sa se intalneasca fara ajutorul mainilor, ceea ce va duce la cresterea poftei si, deci, la certitudinea orgasmului.

De ce este buna pozitia asta? Pentru ca este ceva nou, ludic si cu efecte garantate.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.