Setari Cookie-uri

10 Pozitii sexuale pentru MULTIORGASM

Parca te trece un fior numai dupa ce ai citit titlul, nu?

8. Femeia Fantastica

Da, tu esti aia! De ce? Pentru ca tu esti cea care sta deasupra, care detine controlul si de care depinde totul. Pentru el va fi o placere sa te poata studia in toata splendoarea ta in timp ce... lucrezi, iar pentru tine va fi bine, daca simti nevoia sa fii jumatatea dominanta.

De ce este buna pozitia asta? Pentru ca rezultatul este polivalent, ai parte de penetrare exact asa cum ti-o doresti, pentru ca tu o controlezi, si va puteti privi pentru a gasi punctele comune la acest capitol.

9. Sex pe Scaun

Nu este cea mai confortabila pozitie, dar macar este altceva! Si iti lucrezi grupe de muschi de care nici nu stiai ca exista pe corpul tau. Cred ca aveti amandoi imaginatia destul de bogata incat sa intelegeti ce se intampla dupa ce unul dintre voi se aseaza pe scaun. Evit explicatiile pentru ca sexul pe scaun are mai multe variante, toate destul de usoare de proiectat si cu randament maxim.

Citește și:

De ce este buna pozitia asta? Eficienta si amuzament.

10. Triunghiul Stralucitor

Nu, nu va sclipi nimic... decat stelele, poate. Aceasta pozitie seamana destul de mult cu Misionarul: femeia intinsa pe spate, barbatul deasupra, ingenuncheat (sau nu) si aplecat deasupra ei. Diferenta este ca aici ai un rol mai important: infige-ti calcaiele in saltea si ridica-ti bazinul, si coboara-l, si ridica-l, si coboara-l...

De ce este buna pozitia asta? Pentru ca este foarte posibil ca punctul tau G sa fie mai accesibil si pentru ca vei avea fese mult mai ferme, daca practici destul de des.

Eu inca nu am inteles ce legatura au unele pozitii cu numele lor... dar presupun ca este irelevant acest fapt... pana la urma, e doar sex!

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.