Setari Cookie-uri

Cum sa-ti satisfaci partenerul

Tips and tricks pentru fete curajoase

Toate cautam modalitati de a ne face partenerii fericiti. O vorba romaneasca spune ca dragostea trece prin stomac dar tu stii deja ca trece intai prin pat. Sau cu putin curaj, prin bancheta din spate a masinii.

Nimic nu omoara mai repede si mai sigur o relatie decat monotonia sexuala. Pozitia clasica mamaie-tataie e binevenita la timpul ei dar nu e cazul sa faci din asta un obicei.

Daca nu stii totusi de unde sa incepi, iti recomand prima pagina din Kama Sutra. Dincolo de a fi o carte cu multe poze picante, intelepciunea indiana cuprinsa in paginile ei iti vorbeste despre complexitatea corpului uman si minunatele sale terminatii nervoase.



SURSA FOTO: Shutterstock.com

Numai gura-i de voi

Atunci cand explorezi corpul iubitului tau, fa-o ca si cum ar fi prima data. Simte-i usor cu limba textura pielii intr-un loc in care el nu se asteapta, de exemplu pe sold. Saruta-l pe ceafa si coboara in jos pe coloana lui vertebrala sufland usor aer cald din loc in loc. Cand se asteapta mai putin, intoarce-l pe spate si aseaza-te fara jena pe fata lui. In definitv, placerea ta e si placerea lui. Si ca sa fim politically correct in toate cele, intoarce-i favoarea. Relaxeaza-ti gatul, apuca situatia cu doua maini, respira adanc si arata-i exact ce inseamna expresia “tare-n gura”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.