Setari Cookie-uri

Cum sa-ti satisfaci partenerul

Tips and tricks pentru fete curajoase

Cinema excite

Acum fii extrem de sincera! Nu-i asa ca atunci cand mergeti la cinema nu faceti altceva decat sa va uitati la film si sa mancati floricele? Uite ce-ti propun eu. Ia-ti iubitul de manuta intr-o zi la pranz si intrati in primul cinematograf. De regula la ora aceea, salile sunt pustii. Asezati-va pe randul din spate. Dar nu pe scaune ci direct pe podea. Executa tu pozitia doggy si iti promit ca asta va fi un film pe care nu-l veti uita niciodata.


Din vorba-n vorba

Nu te rusina tocmai acum! O soapta fierbinte garantat iti va aduce mai multe satisfactii decat o roseata timida-n obraji. Sa vorbesti murdar nu inseamna sa-i faci un recital de urari la adresa mamei ca pe stadion. Explica-i limpede, in cuvinte tari ce anume si unde ai vrea sa-ti bage, cat de adanc si cat de repede. Spune-i cat de mult iti place sa faci dragoste cu el, sau si mai bine, spune-i pe romaneste. Exact, ma refer la cuvantul ala cu F!

Citește și:

Experienta iti va fi cea mai buna profesoara daca vrei sa-ti satisfaci partenerul. Invata tu singura ce-i place. Examineaza-i corpul pe indelete, cu rabdare si pasiune. Tachineaza-l, incita-l, domina-l si lasa-te dominata! Fii libera cu barbatul pe care il iubesti, fii tu insati!

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.