Barbatii si femeile par uneori specii complet diferite. De cele mai multe ori, noi emitem semnale pe care ei le percep gresit sau deloc. Dar ce facem cand situatia e inversa? Iata cum poti sa fii sigura ca acel barbat special din viata ta te iubeste sau doar se joaca de-a indragostitul.

5 semne ca te iubeste

Te iubeste daca:

1. Isi face timp intotdeauna pentru tine. Indiferent cat e e incarcata agenda lui, va gasi doua minute sa-ti spuna ca te iubeste chiar de-ar fi nevoie sa lungeasca ziua!

2. Te suna si te tine la telefon cu orele, timp in care chicotiti si va spuneti dulci nimicuri sau iti trimite mesaje exact atunci cand te astepti mai putin.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

3. Stie exact cand e ziua ta de nastere si cand e aniversarea voastra. Nu e nevoie sa te copleasca de cadouri, dragostea nu se cantareste in grame la bijutier. O prajitura impartita la doi valoreaza uneori mai mult decat tot aurul de la Rosia Montana.

4. Te-a prezentat parintilor lui iar prietenii lui apropiati stiu deja pana si ce numar porti la pantofi. Probabil ca pana cum, s-au saturat toti sa-l auda vorbind despre tine si cat e de minunata relatia voastra.

5. Cand va certati, e deschis la compromisuri. Laptele si mierea curg dora in pagini de carti. Oamenii normali se cearata uneori. Oamenii indragostiti se impaca intotdeauna.

Nu te iubeste cu adevarat? Descopera daca relatia ta e fara viitor!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: