Esecurile in dragoste nu sunt straine nimanui. Cu toate acestea, te ridici si o iei de la capat de fiecare data. Cate nopti ai petrecut plangand in de-ti sarea camasa de pe tine de dorul unui barbat care nu se mai uita in urma?

Oamenii toxici din viata ta – motivul pentru care nu renunti la ei

Numara de cate ori ti-ai promis ca asta nu mai faci, nu, jur, niciodata pentru nimeni.

1. Contract de proprietate pe viata si suflet.

Oamenii care sustin ca te iubesc trebuie sa te accepte asa cum esti si sa te aprecieze pentru propria persoana. Nu esti o extensia spirituala a cuiva, ci propria ta persoana, intreaga si autonoma.

Te poti pierde uneori atat de tare intr-o relatie incat nu te vei mai regasi niciodata. Iubirea presupune afectiune si respect reciproc, nu exilarea pe insula lui “Faci doar ce spun eu”.

sursa foto: shutterstock.com

2. Toti sunt la fel

Nu, nu sunt. Nici noi nu suntem doua la fel pe pamant. Gustul amar al unei despartiri urate nu poate fi sters daca blamezi toti barbatii lumii pentru durerea ta.

Decat sa-i bagi pe toti intr-o singura cocina si sa fugi de orice face pipi din picioare, concentreaza-ti toata energia catre tine.

Nu te lasa inacrita de esecuri. Uneori se tin lant dar asta nu inseamna ca exista un singur vinovat. Inainte de a cauta vinovati printre altii, vindeca-te pe tine.

Ce veste mare, si barbatii sunt oameni!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: