Setari Cookie-uri

Cat de bine poti sa mimezi un orgasm?

Nu-i frumos, da-i sanatos!

Intr-o lume perfecta, acest subiect nici macar nu trebuie sa existe. Pentru ca toate am fost daruite cu cate un partener atent, abil, neobosit, cu imaginatie, care mananca spanac si baterii la micul dejun, gata sa-si amane momentul placerii maxime, singurul sau scop in viata fiind sa te duca pe tine pe culmile orgasmului, nu-i asa?

Dar noi traim pe pamant, in lumea sexului de 3.21 minute, cu tot cu preludiu si pupatura post-orgasm (al lui, ca al tau e inca pe hold).

Nu e recomandat, nu e etic, nu e frumos, dar toate o facem. Vrei sa afli cum sa o faci perfect?


1. Controleaza-ti respiratia

Trage aer in piept repede de cateva ori la rand apoi expira incet. Atunci cand ai un orgasm adevarat, repiratia ta nu e regulata.

2. Nu exagera

Tipetele ca in filmele porno sunt un semn clar ca mimezi. Geme mai tare daca vrei si spune-i pe nume, amesteca si un “oh, Doamne” dar nu prea des, ca sa nu creada ca iti faci rugaciunea de seara si respira sacadat.

Citește și:

E suficient ca sa para ca esti pe calea cea buna. Da-ti ochii peste cap, atinge-te dar NU TIPA ca si cum ai fi vazut cel mai mare sarpe din viata ta!

3. Controleaza-ti trupul

Trebuie sa fii atenta la reactiile corpului tau atunci cand ai un orgasm adevarat. Spatele ti se incordeaza, degetele de la picioare ti se arcuiesc, sfarcurile ti se ridica.

Memoreaza toate acestea si reda-le cat mai fidel.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.