Setari Cookie-uri

Cat de bine poti sa mimezi un orgasm?

Nu-i frumos, da-i sanatos!


4. Punctul pe O

Esti pregatita pentru “marele final”? Trage-l mai aproape de tine si tine-te bine de el, ca si cum ai avea parte de cursa vietii tale.

Strange-l din ce in ce mai tare si intensifica-ti gemetele. Apoi incordeaza-ti muschii vaginali. Nu foarte tare, s-ar putea sa-si dea seama.

Daca nu stii cum sa faci asta, imagineaza-ti ca trebuie sa faci pipi urgent, urgent dar esti in autobuz si mai ai jumatate de ora pana acasa.

5. Postfata

La sfarsit, respira adanc si chicoteste ca si cum ar fi fost partida de sex a vietii tale. Nici macar nu trebuie sa vorbesti prea mult. Dupa o astfel de experienta, e normal sa fii putin incoerenta, corect?

Stim toate deja teoria chibritului moralist, nu-i corect fata de partenerul tau sa mimezi un orgasm. Uneori insa, poate fi o solutie de urgenta.

Femeile se pot bucura de o partida de sex si fara sa aiba orgasm dar cei mai multi barbati s-ar simti jenati sa afle ca partenera de sub ei s-a simtit “doar” bine.

Citește și:

Nu toti lasa in urma amintiri demne de transmis urmaselor cu toata pompa unei legende. Cu aceasta idee se impaca cel mai greu!

sursa foto interior: DepositPhotos

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.