Setari Cookie-uri

Cum sa il cuceresti de Ziua Indragostitilor

Celebreaza IUBIREA!

De Ziua Indragostitilor, ne simtim mai romantice si mai iubitoare decat oricand. Exista cateva trucuri folositoare pentru fiecare femeie daca vrei sa-ti recuceresti iubitul sau vrei sa furi inima cuiva.

Flirtul este mai mult o joaca de oameni mari. E de asemenea o metoda buna de a face pe cineva sa se simta bine si sa-si doreasac sa petreaca mai mult timp in compania ta.

Seductia este o actiune premediata care nu trebuie sa duca neaparat la sex. Multe relatii stabile au inceput de la o femeie care stapaneste bine arta seductiei.



sursa foto: shutterstock.com

1. Text me slow!

SMS-urile romantice sau chiar picante pot suci mintea unui barbat. Ai grija cum iti alegi momentul sa trimiti un mesaj fierbinte. Primele intalniri nu sunt tocmai potrivite. In plus, mesajele foarte grafice nu sunt mereu bine primite.

Tip: Poti incepe cu ceva dulce si nevinovat apoi lasa lucrurile sa mearga de la sine.

Citește și:

2. Dragoste la buna vedere!

Nimic nu spune “seductie” mai mult decat o aparitie ingrijita. Aceasta nu presupune tone de machiaj. Nimeni nu vrea sa iasa in oras cu un clovn sau sa tina de mana pe cineva care se ascunde in spatele unei masti din pudra si fond de ten.

Uneori, nici nu poti fi sarutata cum trebuie pentru ca ti se intinde machiajul pe fata sau rujul tau lasa urme pe camasa lui. E complet intutil si de prost gust.

Tip: Incearca mai bine sa-l cuceresti cu stralucirea naturala a parului tau sau cu un zambet cald.

3. Neveste disperate

Tentativele prea evidente de cucerire pot fi semne clare de disperare. Barbatii sunt fiinte instinctive care adora sa vaneze.

Provoaca-l putin, joaca-te cu el dar nu te agata de picioarele lui si nu il urmari peste tot.


Tip
: Un mesaj dragut pe zi e suficient atunci cand vrei sa faci o noua cucerire. Daca il bombardezi, se va simti constrans si va fugi manacand pamantul!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.