Setari Cookie-uri

Cum sa il cuceresti de Ziua Indragostitilor

Celebreaza IUBIREA!

7. Fara parfum!

Stiu ca suna de neconceput dar poti face o concesie si sa renunti la parfumul tau preferat de Ziua Indragostitilor. Cercetatorii au descoperit ca barbatii se simt mai atrasi de feromonii emanati natural de femei decat de parfumuri sau mirosul lotiunilor de corp.

Tip: Inainte de intalnire maseaza-ti corpul cu un ulei sau o crema de corp fara miros. Pielea ta va deveni mai catifelata si el se va bucura de mirosul natural al trupului tau.

8. Soapte secrete

Joaca-te putin cu asteptarile lui. Zambeste-i sugestiv, priveste-l adanc in ochi si roaga-l sa se apropie de tine. Trebuie sa-i spui un secret pe care nu are voie sa-l auda nimeni altcineva.

Tip: Lasa-l sa creada ca vrei sa-i spui ceva deochiat dar complimenteaza-l doar cu privire la ceasul lui sau un alt accesoriu dragut.

9. Dans, dans, dans

O invitatie la dans poate suna foarte nevinovat dar iti va da prilejul sa te simti mai aproape de el. In plus, contactul fizic dintre voi va spori tentatia. Miscarile lascive si privirile jucause vor aprinde sigur flacara pasiunii.

Citește și:

Tip: Dansul nu este un ritual de imperechere. Mentine totul “curat” si decent daca vrei sa nu-si faca o impresie gresita.

10. Ce-si face omul cu mana lui…

…cina in doi se numeste! Invita-l la tine pentru a va bucura de o cina pregatita de tine. Stinge luminile in casa si serveste totul la lumina calda a lumanarilor.

Conversatia se va lega mai usor intr-un cadru atat de intim iar voi doi va veti simti mai aproape unul de celalalt. Tu decizi daca invitatie se va rasfarnge si asupra altor camere…


Tip
: Serveste desertul in forma de inimioara! Poate fi ceva mai sugestiv?

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.