Setari Cookie-uri

7 Semne ale infidelitatii

Nu ai vrea sa iti scape nimic, nu?

Uneori, avem impresia ca iubitul nu ne acorda destula atentie. Lipsa lui de atentie poate fi cauzata de trei probleme, dintre care una este, cel mai probabil, din vina ta. Acestea sunt: suprasolicitarea individului in cauza la locul de munca (acest lucru e trecator, daca este doar atat), faptul ca nu il mai atragi (aici poate fi vina ta) sau a gasit pe altcineva mai interesant... mai interesanta.

Trebuie sa stii ca nu conteaza de cat timp esti intr-o relatie, trebuie sa iti provoci iubitul continuu, astfel incat el sa nu se vada nevoit sa caute senzatii tari la o alta femeie. Faptul ca si el trebuie sa faca la fel nu este subiectul acestui articol. Asadar, sa revenim: daca te inseala, cum iti dai seama?

1. Lupul isi schimba blana...

... dar naravul ba. Daca stii ca iubitul tau si-a inselat fostele, atunci trebuie sa iti pui semne de intrebare inca de la inceput – cu atat mai mult daca tu esti cea pe care a mai inselat-o (nu ii da ocazia sa o faca a doua oara, da-i doar papucii de indata ce afli).

Citește și:

2. Ore suplimentare

Iti spune ca trebuie sa stea peste program sau ca nu mai poate ramane cu tine „in seara asta”, pentru ca este obosit. Totusi, cand vine la tine, este cu bateriile incarcate si cu sclipiri in priviri... genul de sclipiri pe care le avea cand ati inceput voi sa va vedeti.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.