Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din lume

De la lume adunate si-napoi la lume date!

Daca ai bulbucat ochii cand ai auzit ce aventuri in pat iti povesteste prietena ta, stai sa vezi ce apucaturi sexuale au altii! Scuipa-n san si pregateste-te sa te crucesti ca la balci.

1. Practicile tribului Sambia- Papua Noua Guninee

Potrivit credintelor acestui trib, contactul cu o femeie este murdar pentru un barbat si il profaneaza. Prin urmare, baietii trbuie purificati de mici deoarece o parte din sangele mamei ramane in corpul lor dupa nastere si se hranesc cu mancare preparata tot de o femeie.

De aceea, copiii si tinerii tribului sunt izolati de restul populatiei si supusi unui ritual care dureaza uneori chiar si 15 ani. Scopul ritualului ste trecerea de la copilarie la maturitate. Cei care nu se supun sunt ostracizati si vor ramne burlaci pana la sfarsitul zilelor.

Ritualul este unul sangeros dar si cu vadite contacte homosexual. Cei mai in varsta barbati din trib provoaca celor tineri sangerari nazale prin introducerea unor bete ascutite pe nas. Apoi le provoaca acestora voma pentru a-si curata stomcaul de toata intinarea adusa de femei. La final, le inteapa limbile pana la sange pentru a-i curata de spurcaciunile feminine.

Citește și:

Pentru a capata barbatie, tinerii duc pana la capat acte de sex oral cu batranii tribului apoi inghit sperma pentru a capata forta si vigoare. Ei nu considera aceste acte drept homosexuale.

Dupa ce au trecut prin toate etapele dureroase ale ritualului, barbatii se intorc in sat, se casatoresc cu femei si devin tati.

sursa foto: shutterstock.com

2. Aborigenii Mardudjara- Australia

Un alt ritual menit sa aduca potenta si barbatie este circumicizia barbatului. Acesta inghite apoi pielea indepartata prin acest procedeu.

Dupa ce se vindeca aceasta rana, penisul este taiat pe lungime, pe partea de dedesubt pana la scrot. Sangele este lasat sa se scurga deasupra unui foc.Din cauza acestei operatiuni, urina se scurge din corp prin taietura respectiva.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.