Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate obiceiuri sexuale din lume

De la lume adunate si-napoi la lume date!

3. Sex de la 8 ani- Papua Noua Guinee

Bastinasii din arhipelagul Trobriand au conceptii total opuse lumii vestice. Potrivit traditiilor, copii intretin raporturi sexuale chiar de la 8 ani pentru fete si 10-12 ani pentru baieti, fara ca acestea sau acestia sa sufere social de pe urma alegerilor.

Sexul premarital inca de la varste fragede nu este un subiect tabu in cultura lor. Este insa complet interzis ca o fata si un baiat sa manance impreuna inainte de casatorie.

4. Poliandria- Nepal

Poliandria este o forma de “organizare familiala” recunoscuta de foarte putine comunitati. In cadrul acestei forme de uniune, o femeie poate avea mai multi soti fara sa fie considerata infidela.

De cele mai multe ori, femeia se casatoreste cu doi sau mai multi frati pentru a pastra intreg un teren agricol, fara sa fie nevoie sa imparta intre ei mostenirea.

Citește și:

Uneori, primul sot este cel care decide daca este necesara prezenta unui alt barbat in casa pentru a apara averea si interesele sotiei cand primul este plecat. In mod evident, al doilea sot era ales tot din randul fratilor. Cu toate acestea, femeia nu era stapana casei. De cele mai multe ori, deciziile erau luate de primul sot.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.