Setari Cookie-uri

Kama Sutra, mit sau realitate?

5 pozitii sexuale desprinse din Kama Sutra

Kama Sutra pastreaza in paginile sale toata senzualitatea poporului indian. Este incarcata de erotism dar propovaduieste si iubirea pentru aproape, regulile unei vieti armonioase si alte aspecte ale traiului uman, menite toate sa aduca placere in viata omului.

Kama Sutra nu este un manual despre sex si cu siguranta nu este un ghid al incepatorului. Pentru a intelege sensurile profunde, e nevoie de experienta si cunoasterea trupului uman, cu toate placerile pe care le are de oferit, si invers, pe care le poate oferi.

Iata mai jos 5 pozitii sexuale destinate celor care au incredere in ei, se respecta pe sine si respecta trupul care li se ofera pentru atingerea placerii supreme.

1. Cataratoarea

Iata una dintre cele mai pasionale pozitii. Cere mult efort fizic dar rasplata va fi pe masura. Cei doi iubiti stau in picioare, fata in fata. Femeia inconjoara mijlocul amantului ei cu un picior, ca si cum ar vrea sa se urce in copac. Barbatia intarita a iubitului ii va servi de sprijin.

Citește și:

El o penetreaza usor si o sustine ferm de fund. Cei doi se pot atinge si se pot saruta pentru a-si mari reciproc tulburarea erotica.

Pozitia este ideala pentru acumularea tensiunii sexuala de-a lungul coloanei vertebrale. Niciun orgasm in aceasta pozitie nu va fi la fel cu altul atins tot in Cataratoarea.

Ele depind de putina celor doi iubiti de a emana energie sexuala.

2. Gazela si armasarul

Din aceasta pozitie, nervii vaginali vor fi stimulate intens. Barbatul sta in picioare, iubita lui il inconjoara cu coapsele iar el o sprijina de solduri in timp ce ea isi va mentine echilibrul cu mainile de podea.

Partea superioara a vaginului va fi extrem de sensibila din aceasta pozitie la atingerile fine ale glandului pentru ca muschii abdomenului sunt intinsi iar senzatiile vor fi intensificate. Pozitionati astfel, penisul va fi introdus orizontal si va mangaia toate portiunile sensibile din interiorul femeii.

Citește și:

Pentru a-si accentua trairile, femeia isi poate lasa capul pe spate. Coloana vertebrala se va indrepta iar energia sexuala va circula nestavilita prin tot corpul, ducand-o pe ea la un final expolziv.

Pozitia ii ofera barbatului controlul total asupra femeii dar si asupra miscarii si a intensitatii, putand sa prelungeasca astfel impreunarea suficient de mult incat iubita sa sa atinga paroxismul.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.