Setari Cookie-uri

Kama Sutra, mit sau realitate?

5 pozitii sexuale desprinse din Kama Sutra

3. Usa ascunsa

Femeia se intinde pe burta cu picioarele apropiate iar iubitul ei se aseaza peste ea si o penetreaza incet. Din aceasta pozitie, el o poate saruta usor pe gat, ii poate atinge tandru sanii s ii poate provoca fiori de placere daca isi trece degetle peste spatele ei, acolo unde coloana vertebrala ajunge la fund.

Ea isi poate trage apoi picioarele in sus, impingandu-si iubitul mai adanca in centrul feminitatii ei. Daca le departeaza doar putin, isi va deschide mai mult vaginul iar iubitul ei o poate mangaia in interior cu ample miscari circulare.

Pentru a-i mari placerea iubitei sale, el o poate atinge usor in zona anusului, cu degetele putin umezite.
Pentru a extinde durata contactului, cei doi trebuie sa se concentreze asupra batailor inimii celuilalt si sa-si potriveasca miscarile pe ritmul ei.

4. Clestele

Din aceasta pozitie, membrul viril al barbatului va fi mangaiat de atingerea iubitei sale care trbuie sa fie bogata in cunoasterea trupului.

Citește și:

El sta in genunchi si se sprijina in maini, pe spate. Iubita lui se aseaza deasupra dar cu genunchii ei ridicati intre cei doi. Barbatul nu se misca dar ea se pozitioneaza in asa fel incat sa-i invaluie intreg penisul cu feminitatea ei uda.

Energiile lor se vor impleti si vor culmina amandoi intr-o explozie de neuitat.

5. Clestele desfacut

Este pozitia ideala pentru femeia care adora sa se supuna puterii virile a barbatului. Ea se aseaza pe spate iar el se pozitioneaza in fata ei.

Femeia isi desface complet picioarele si isi primeste iubitul inauntrul ei. El o tine de glezne si ii poate deschide picioarele mai mult, potrivit dorintei lui.

Ea nu va avea niciun control asupra miscarilor sau asupra fortei de penetrare. Iubitul ei se va putea bucura de senzatiile oferite de impreunarea lor dar si de privelistea pe care o ofera corpul femeii care i se daruieste astfel fara retineri.

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.