Setari Cookie-uri

10 moduri prin care sa eviti criza sexuala in cuplu

Evita monotonia in cuplu

Inca de o varsta frageda ne atrage atentia orice contine cuvantul “sex”. Cu toate astea sunt foarte multe cupluri care se trezesc la un moment dat intr-o relatie in care au parte de sex foarte rar sau chiar deloc.

Ele au tendinta sa neglijeze acest aspect preocupandu-se mai mult de activitatile zilnice si astfel monotonia ia locul intimitatii fizice si emotionale.

Dupa anumit timp, sexul poate deveni chiar o adevarata problema. Mai ales daca unul din parteneri vrea si celalalt nu.

Stiu femei pentru care sexul a devenit o corvoada. Si atunci ma intreb de ce trebuie sa ajuga o corvoada ceva care ne face atata placere.

sursa foto: depositphotos.com

Aud tot mai multe femei, care sunt intr-o relatie de mai mult timp ca se plang ca nu mai au chef de sex si ca de cele mai multe ori o fac doar pentru a nu se duce partenerul la alta femeie. Si bineinteles ca neavand chef nu exista nici placere.

Citește și:

Frustrarea sta in drumul dragostei.

Si uite asa fata noastra ajunge sa mimeze orgasmul. Stiu ca acum barbatii vor parea foarte ofensati si mirati. Cum sa mimeze iubita mea orgasmul? Ea nu ar face niciodata asta.

Desi e un subiect atat de controversat barbatilor le este foarte greu sa accepte acest lucru. De ce?
Pentru ca un barbat se simte pe deplin satisfacut numai daca partenera a ajuns la orgasm.

Se crede pe jumatate zeu daca a facut-o sa atinga punctual culminant. Este o chestiune de orgoliu masculin. Asa ca raspunsul femeilor la intrebarea “de ce mimezi orgasmul?” este destul de simplu: ”pentru linistea in cuplu si pentru ca uneori e singura modalitate de a iesi din jocul asta obositor.”

Voi reveni la acest subiect (mimarea orgasmului) pentru ca este un subiect destul de amplu si trebuie sa ii dedicam un articol intreg.

Citește și:

Cum iesim din acest cerc vicios unde intimitatea emotionala a fost ” ranita” din cauza lipsei de intimitate sexuale si a lipsei de comunicare. Aceasta problema apare indeosebi in relatiile de lunga durata, acolo unde nu prea mai exista romantism si apropiere.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.