Setari Cookie-uri

10 moduri prin care sa eviti criza sexuala in cuplu

Evita monotonia in cuplu

Iata cateva moduri prin care puteti evita monotonia si puteti readuce pasiunea pe plan sexual in viata de cuplu:

o Sexul nu trebuie planificat. Sexul nu intra la activitati pe care sa le treci pe lista de “MUST DO”. Trebuie sa vina de la sine…atunci cand simtiti amandoi, atunci cand sunteti mai relaxati, atunci cand sunteti in starea necesara.

o Tu ca si femeia trebuie sa acorzi timp pentru felul in care arati pentru a fi pregatita mereu sa fii iubita. Adica daca tu nu te simti bine cu tine cu siguranta nu vei avea chef sa faci dragoste. E bine sa ai un ritual de frumusete zilnic si unul saptamanal. Ai grija sa fii epilata, da-te cu crema seara dupa dus. Sunt activitati care dureaza putin si nu implica prea mult efort. Cu o piele moale, catifelata si parfumata cine iti poate rezista?

o Si el trebuie sa aiba ritualul lui de ingrijire. Chiar si barbatii se neglijeaza dupa un timp mai lung intr-o relatie. Desi la ei e mult mai simplu uneori neglijeaza si aspectele de bun simt. Adica normal ca nu ai chef sa faci nimic cu el daca e nebarbierit sau miroase a transpiratie. Baieti…lookul neglijent nu se mai poarta de mult. Si nici burta nu mai e la moda..asa ca aveti grija de voi daca vreti sa fiti iubiti.

Citește și:

o Acordati-va timp reciproc. Trebuie sa aveti activitati comune care sa va faca placere amandurora.

o Masajul este ceva extrem de relaxant si erotic in acelasi timp. Mergeti impreuna la un masaj de relaxare. Sau cumparati-va ulei de masaj si invatati impreuna cateva tehnici de masaj. Cu siguranta va va veni cheful imediat.

o O seara in club deasemenea poate fi un preludiu excelent. Dansati impreuna si simtiti-va ca la inceput. Puteti sa va imaginati chiar ca v-ati vazut prentru prima data si sa incerati sa va seduceti reciproc.

o Incearca sa reconstruiesti relatia de la inceput. Incercati sa petreceti cat mai mult timp impreuna, sa va bucurati unul de celalalt, jucati-va impreuna, faceti cumparaturi, etc. Niciodata nu esti prea mare sa te joci. Din punctul meu de vedere este o activitate care apropie foarte mult un cuplu.

o Din cand in cand plecati in vacanta doar voi doi. Departe de probleme si agitatia de zi cu zi totul poate deveni mult mai sexy.

Citește și:

o Exprima-ti dragostea atat verbal, cat si fizic. Nu incerca sa te joci si sa iti faci partenerul sa se simta vinovat. Reafirma-ti dragostea pentru fiecare astfel incat partenerul tau sa stie ceea ce simti pentru el.

Multa dragoste pasionala iti doresc,

Theona

PS: Daca ti-a placut acest articol, am un articol foarte util legat de problemele sexual in cuplu aici, ma gasesti pe femeiadesucces.ro, pe mine si pe alte 8000 de femei dormice de evolutie si unde vei primi cadou cartea “100 de pasi pentru o viata fericita"

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.