Setari Cookie-uri

De ce te insala?

Sigur, este usor sa dai vina pe el. Dar chiar este doar vina lui?

Nu te iubeste, de fapt

Se poate ca partenerul tau sa fie atat de nesigur pe el incat isi doreste sa aiba intotdeauna o iubita de rezerva. O iubita pe care sa o ia ca partenera la orice petrecere, nunta sau pe care sa o sune cand ramane singur si se satura de el.

Exista mica posibilitate ca partenerul tau sa stea cu tine doar pentru ca doreste sa nu fie considerat de prietenii lui un individ trist si ratat. Daca acest lucru este adevarat, nu are nicio piedica in a te insela cu prima ocazie, nefiind implicat emotional in aceasta relatie. Iar acesta este semnalul ca trebuie sa iti cauti fericirea in alta parte.

Are infidelitatea in sange

Nu stie cum sa traiasca altfel. Infidelitatea se transmite ereditar de cele mai multe ori, asa ca, inainte de a pune suflet intr-o relatie, asigura-te ca parintii lui se inteleg, ca nu a inselat nimeni pe nimeni si ca nu are astfel de tendinte. Iar apoi te poti gandi la celelalte 5 puncte despre care am scris aici.

Citește și:

A crezut ca si tu l-ai inselat

Unii barbati au mania persecutiei si se simt tradati si numai daca te uiti in oglinda retrovizoare sa vezi daca in spate este vreo masina de politie, crezand ca, de fapt, tragi cu ochiul la soferul din spate sau la barbatul bine din dreapta lui.

Daca aceasta problema psihica este combinata si cu dorinta de razbunare, atunci ti-ai gasit un barbat numai bun de... abandonat. Va exagera orice vede la tine si va incerca sa se razbune „ca sa vezi si tu cum este”.

A vrut sa invete ceva nou

Este o scuza penibila, dar unii dintre ei chiar o folosesc. Nu te lasa pacalita de bunele lui intentii, acest pretext este masca unuia dintre motivele deja enuntate mai sus si nici macar nu are curajul sa recunoasca.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.