Setari Cookie-uri

De ce te insala?

Sigur, este usor sa dai vina pe el. Dar chiar este doar vina lui?

Vrea sa se desparta de tine si nu stia cum

Din nou, din lipsa de curaj si masculinitate sau de maturitate chiar, nu va reusi niciodata sa iti spuna ca vrea sa mergeti pe drumuri separate, asa ca te va insela, va avea grija sa afli si va spera ca ii vei da tu papucii.

Este o treaba murdara, dar cineva trebuie sa o faca.

Nu il mai atragi sau nu ii oferi destul de mult, destul de des, destul de oricum o fi vrand el

Indiferent de vrei sa crezi sau nu, poate fi si vina ta. De cele mai multe ori chiar, este doar vina noastra. Pentru ca, unele dintre noi avem impresia ca barbatul, odata cucerit, ne apartine, ca va ramane langa noi pentru totdeauna si ca are ochi doar pentru minunata noastra aparitie. Ei bine, nu este asa.

Trebuie sa continuam sa ne aranjam, sa ne ingrijim, sa ne epilam. Trebuie sa continuam sa ii facem clatite dimineata, daca asa l-am cucerit. Trebuie sa continuam sa il sarutam cu la fel de multa pasiune.
Trebuie sa nu uitam de necesitatile trupesti si sa i le satisfaci; recunoaste ca si tu le ai si da-le curs!

Citește și:

Intotdeauna primul pas catre rezolvarea problemelor este sa recunosti ca acestea exista. Discuta cu iubitul tau si fa-l sa stie ca iti doresti sa ramana langa tine, fa-l sa aiba incredere in tine si sa iti spuna ce iti doreste si cu siguranta lucrurile vor merge mai bine.

Sursa foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.