Setari Cookie-uri

7 Pozitii sexuale adorate de barbati

Pe unde mai zboara imaginatia iubitului tau?

4. Lingurita

Sigur ca suna foarte romantic si mai degraba a imbratisare dragastoasa sau a pozitie de somn. Insa poate fi si cea mai buna modalitate de a aprinde focul pasiunii.

Partenera sta intoarsa pe o parte iar partenerul o penetreaza pe la spate. Sigur ca se pot intampla accidente, respective sa nu nimereasca intrarea din prima. Ca sa eviti astfel de situatii usor jenante, ridica-ti unul dintre genunchi catre piept si ghideaza-l cu mana.

Din aceasta pozitie, el are acces la gatul tau, iti poate atinge sanii si iti poate stimula clitorisul pentru un orgasm rapid si exploziv.

5. Fotoliul

Ca sa ne intelegem de la bun inceput, nu e vorba despre un obiect de mobilier pe care poti sta. Nici macar nu vorbim despre cum poti face sex pe un fotoliu ci despre cum il poti folosi pe iubitul pentru placerea voastra comuna.

Pentru aceasta pozitie, el trebuie sa se aseze in genunchi, astfle incat fundul lui sa fie sprijinit pe calcaie. Intoarce-te cu spatele la el si lasa-l sa te penetreze usor.

Citește și:

Pentru o mai buna sustinere, tine-ti palmele pe podea si foloseste-te de acestea si de muschii picioarelor pentru a te misca in voie.

Spatele tau va fi complet expus iar el te poate atinge si stimula cum va crede el de cuviinta.

6. Si pentru ca tot vorbeam de mobilier, fa-i o surpriza placuta imedita dupa cina. In loc sa va obositi sa strangeti masa, mai bine va obositi unul pe celalat. Nu il lasa sa se ridice de pe scaun. Aseaza-te in poala lui, cu fata spre el si cu picioarele larg desfacute. Nici macar nu aveti nevoie sa va dezbracati complet.

7. 70, adica 69+1

O buna parte dintre barbati adora sa isi satisfaca partenera cu absolut tot ce i-a inzestrat natura, de la degete pana la gura.

69 este in sinea ei o pozitie extrem de erotica in care cei doi parteneri se ating si se gusta in cel mai intim fel posibil. Dar daca vrei sa condimentezi un pic lucrurile, propune-i iubitului sa incercati si din lateral. Astfel, si tu si el va puteti folosi si degetele.

Citește și:

sursa foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.