Setari Cookie-uri

Orgasmul de 30 de minute: Sfaturi pentru a te bucura de el

Tehnica orgasmului prelungit

De fiecare data cand il faceam porc pe un anume fost prieten, el imi spunea multumesc. Potrivit oamenilor de stiinta, grohaitoarele au un orgasm care dureaza 30 de minute. Prin comparatie, orgasmul unei femei norocoase dureaza 15 secunde.

Tot cercetatorii spun ca exista o tehnica speciala care prelungeste orgasmul de la cateva minute pana la cateva ore.

Patricia Taylor a fost prima persoana care a definit acest procedeu, inca din 1995 iar tehnica a fost preluata si imbunatatita de alti cercetatori. Poftim un experiment la care am fi vrut sa participam toate!

PASUL 1: Antrenament de una singura

Inainte de orice, trebuie sa experimentezi singura ca sa iti descoperi toate zonele sensibile. Un punct de inceput este respectarea cu strictete a unui program de exercitii Kegel. Pentru cine nu stie ce sunt acestea, ele reprezinta o serie de contractii menite sa intareasca peretii vaginali. Pentru acestea, tot ce trbuie sa faci este sa-ti incordezi muschiul pe care il folosesti cand vrei sa faci un pipilica si nu ai unde. Repeta “miscarea” de cateva ori pe zi, in mai multe serii.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Elibereaza-ti mintea de orice si masturbeaza-te. Serios. Nu este cazul sa te gandesti ca aciun lucru gresit, ca esti infidela partenerului tau sau vai mie, ce ar zice mama. Probabil multumesc.

Sa trecem insa la lucruri mai serioase. Aceasta este o experienta care trebuie traita in doi. Pentru inceput, trebuie sa stai intinsa iar el se va aseza langa tine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.