Setari Cookie-uri

Orgasmul de 30 de minute: Sfaturi pentru a te bucura de el

Tehnica orgasmului prelungit

PASUL 2: Sa invatam orgasmul impreuna

Ai nevoie de putin lubrifiant pe care iubitul tau sa-l intinda la intrarea in vagin si perineu. Sigur, daca are ceva mai multa imaginative isi poate folosi gura si nu o sa simti cu siguranta lipsa lubrifiantului.
Apoi, cu atingeri delicate, trebuie sa-ti mangaie zona intima fara sa-ti atinga clitorisul. Se poate juca asa cateva minute bune.

Urmatorul pas este sa acorde atentie clitorisului tau pe care trebuie sa il mangaie cu miscari circulare. In timp ce face asta, tu trebuie sa incepi exercitiile Kegel de care ziceam mai sus si sa respiri folosind si diafragma.

El trebuie sa fie foarte atent la contractiile tale vaginale premergatoare orgasmului. Cand acestea incep, el isi introduce degetele in vagin si face miscari lente pastrand in acelasi timp ritmul. Daca totul este in regula, pregateste-te pentruun orgasm exploziv. Ai crede ca asta a fost tot iar cei mai multi se opresc aici. Insa scopul acestei tehnici este sa creasca si sa prelungeasca placerea pe cat de mult posibil.

Citește și:

PASUL 3: Orgasmul la nesfarsit

Dupa ce ti-ai trait orgasmul din plin, degetele iubitului tau trebuie sa ramana inca in vagin. La inceput te va atinge usor insa miscarile lui trebuie sa creasca treptat in intensitate. Teoretic, acum se declanseaza un nou val de contractii. In momentul in care acestea se opres, iubitul tau trebuie sa-si indrepte atentia din nou asupra clitorisului tau pana ajungi iar la orgasm.

Traseul clitoris-vagin trebuie “parcurs” pana cand contractiile se repeta o data la cateva secunde. Dupa 15 minute, cercetatorii cred ca vaginul tau va avea contractii intr-un ritm continuu, ceea ce inseamna ca ati ajuns in faza finala. Acesta este momentul in care el trebuie sa-si foloseasca ambele maini pentru a te stimula vaginal si clitoridian iar trupul tau va experimenta valuri in sir de orgasme.

Suntem foarte recunoscatore cercetatorilor pentru noua metoda descoperita care pare totusi o combinatie indoielnica intre filme porno si basme cu cavaleri.
Daca teoria lor se va dovedi a fi insa adevarata, atunci cele 30 de minute de efort sustinut, exercitii Kegel si de respiratie ritmica, fara sa mai punem la socoteala febra musculara pe care iubitul tau o va face la maini , merita din plin.

Citește și:

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.