Setari Cookie-uri

30 de Porunci in Iubire

Legislatia unei relatii sanatoase

Ca orice altceva in viata, si succesul in dragoste depinde de cateva reguli de baza. Pentrumulti dintre noi, dragostea e complicata si aproape de neinteles. In cele mai nefericite cazuri, oamenii raman prinsi in relatii nesanatoase in care nu se simt iubiti sau respectati.

Iata cum poti evita aceste situatii.

1. Iubeste-ti partenerul neconditionat, chiar daca uneori pare imposibil.

2. Atunci cand situatia devine tensionata, incearca sa privesti lucrurile si din perspectiva celuilalt.

3. Cauta intotdeauna o solutie atunci cand apar conflicte si incheie orice cearta cu o imbratisare. Poate si mai mult.

4. Fa dragoste atunci cand simti, nu atunci cand trebuie si nu folosi pasiunea fizica pe post de moneda de schimb.

5. Nu lasa lipsa de comunicare sa intervina. Pe masura ce dragostea creste, cei doi parteneri trebuie sa se apropie. Trecerea timpului trebuie sa-i aduca mai aproape unul de celalalt, nu sa-i separe in taceri lungi si stanjenitoare.

Citește și:

6. Invata sa-i lasi spatiul personal neatins si sa-i respecti individualitatea partenerului de viata.

7. Nu iti lua jumatatea ca fiind ceva sigur, un dat al naturii. Arata-i ca apreciezi sincer fiecare zi petrecuta impreuna.

sursa foto: DepositPhotos

8. Flateaza-l de cate ori ai ocazie si crede ceea ce spui. Nu-l lingusi, ci arata-i ca esti mandra de el.

9. Critica poate fi constructiva uneori. Atunci cand ai ceva de spus, fa-o cinstit si diplomat. In caz contrar, s-ar putea sa sune a repros.

10. Momentele grele din viata sunt pietre de incercare pentru orice relatie. Partenerul tau trebuie sa stie ca ii vei fi alaturi pana la capat, indiferent cat de intunecati sunt norii de la orizont.

11. Nu va certati in public insa nu va sfiiti sa va aratati afectiunea pe care o aveti unul pentru celalalt in fata tuturor. Bineinteles, in limitele decentei.

Citește și:

12. Iesiti la intalniri romantice chiar daca sunteti impreuna de ani de zile. Este una dintre modalitatile prin care puteti tine aprinsa flacara pasiunii la nesfarsit.

13. Nu va neglijati din punct de vedere fizic. Chiar daca iubirea inseamna in mod cert mai mult esenta decat aparenta, o tinuta ingrijita nu va face decat sa sporeasca sentimentele.

14. Complimenati-va reciproc astfel incat celalalt sa stie ca ii apreciati eforturile sau chiar gesturile marunte dar pline de farmec.

15. Tine cont de zilele speciale si de aniversari. Sigur ca dragostea voastra nu sta intr-un cadou infofolit frumos dar sarbatorirea acestor momente speciale va va aminti de toate momentele frumoase petrecute impreuna de-a lungul timpului.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.