30 de Porunci in Iubire

30 de Porunci in Iubire
Kudika
9 Aprilie 2013

Legislatia unei relatii sanatoase

16. Nu il pune niciodata pe celalalt intr-o postura compromitatoare sau dureroasa. Ranile cele mai adanci vin chiar de la oamenii pe care ii iubim cel mai mult.

17. Iarta fara sa porti ranchiuna. Chiar daca pare extrem de greu uneori, iertarea este una dintre fortele care tin in miscare o relatie sanatoasa.

18. Daruieste-i partenerului intreg respectul tau.

19. Ai incredere intai in partenerul tau si in ceea ce iti spune intuitia.

20. Nu iti jigni partenerul, chiar daca esti extrem de furioasa. Cuvintele dure pot cantari mai greu decat iti imaginezi.

21. Petreceti impreuna momente memorabile. Urcati-va in masina si fugiti intr-o cabana izolata, doar voi doi si reimprospatati-va flacara pasiunii.

22. Radeti mult si purtati-va din cand in copilareste. Sarutati-va in ploaie, bateti-va cu perne sau mergeti cu talpile goale prin iarba.

23. Fiti spontani. Nu astepta ocaziile speciale pentru a va sarbatori dragostea.

24. Nicio relatie nu seamana cu alta. In loc sa invatati din experienta altora, tineti cont de personalitatile, doleantele si obiceiurile voastre.

25. Tineti-va intotdeauna promisiunile.

26. Recunoaste atunci cand gresesti si nu arunca toata vina asupra celuilalt.

27. Pune accentul pe partile pozitive ale relatiei.

28. Fidelitatea este unul dintre punctele esentiale in orice relatie. Atunci cand te gandesti sa-ti inseli partenerul, e limpede ca nu el este sufletul tau pereche.

29. Respecta-i prietenii si nu incerca sa iti izolezi partenerul intr-un cerc domestic.

30. Nu aduce in discutie fostele voastre relatii. Nimeni nu vrea sa simta rasuflarea altcuiva in ceafa si sa traiasca sub incertitudinile pe care astfel de discutii le-ar putea provoca.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri