Setari Cookie-uri

Despre sexul "gospodaresc"

Cum fac sex gospodarii?

Pozitii sexuale

Bodyguardul - este un fel de sex pe apucate, pentru ca gospodarii adevarati nu au timp prea mult pentru sex. Veti sta amandoi in picioare, el in spatele tau, iar tu te vei sprijini de un scaun sau de o masa, iar el te va putea imbratisa si saruta tandru si va avea mainile libere sa te mangaie si sa te faca sa te simti in siguranta - de aceea pozitia are numele acesta.

Prizoniera - veti sta amandoi in picioare, el in spatele tau, cu fata la tine, tinandu-ti mainile la spate cu o mana, iar cealalta va fi libera sa te traga de par, sa iti mangaie sanii sau sa iti maseze clitorisul.

Misionarul - fii sigura ca si parintii tai, si parintii lor si neam de neamul nostru asa s-au reprodus: femeia dedesupt, intinsa pe spate, cu picioarele despartite, iar barbatul o domina stand deasupra ei, sprinjinindu-se intr-o mana, pentru a da fustele la o parte cu cealalta.

Citește și:

Kama sutra a ajuns tarziu pe taramurile romanesti si, chiar si acum, nu prea se tine cont de aceasta colectie de pozitii sexuale.

Capra - suna rau? Atunci sa ii spunem "Doggy Style", dar si tu, si el, veti suna bine. Trebuie doar sa stai in "patru labe", cu picioarele usor despartite, iar el te va patrunde din spate, stand in genunchi, de asemenea (sau in picioare langa pat), si tinandu-te de solduri.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.