Setari Cookie-uri

Intalnirile, un alt fel de jogging

O asemanare putin cam ciudata, dar foarte eficienta

7. Pentru ambele trebuie sa iti alegi cu grija tinuta, trebuind sa fii, in ambele cazuri, sexy, dar sa te si simti bine, sa fie incaltaminte si haine comode, dar sa nu dea impresia asta si sa ai grija la mirosurile pe care le emana corpul tau.

8. Simti ca esti pe drumul cel bun cand incepi sa transpiri sau sa iti creasca bataile inimii.

9. Sentimentul incompatibilitatii: te simti la fel de ciudat cand vorbesti cu cineva care poate sa alerge o ora continuu ca atunci cand vorbesti cu persoane de varsta ta care sunt casatorite si au trei copii, iar relatia ta cea mai lunga a durat 5 luni.

10. Cel mai greu pas este sa incepi: sa nu mai spui de luni ma apuc de alergat, ci sa iti iei pantalonii potriviti si adidasii si sa pleci in goana; sa nu mai spui ca “vreau si eu un prieten” in timp ce stai inchisa in casa, ci sa te aranjezi (sau nu) si sa pleci in oras cu zambetul pe buze si cu mintea deschisa.

Citește și:

11. Nu trebuie sa asculti sfaturile: atat in ceea ce priveste relatiile, cat si in ce priveste exercitiile fizice, oamenii dau sfaturi contradictorii, in functie de propriile experiente...

12. Nu e frumos sa te lauzi cu asta: daca esti intr-o relatie fericita, nu trebuie sa iti umpli partenerul de saliva sau sa stai mereu calare pe el, pentru a arata ca sunteti intr-o relatie. Tot asa, atunci cand esti un sportiv bun, nu treci cu viteza luminii pe langa un incepator. Sunt reguli nescrise.

13. Uneori, nu iti doresti decat sa te opresti. Dar stii ca, daca mai rezisti putin, ai toate sansele sa ti se intample ceva nemaipomenit.

14. Indiferent cata experienta ai avea, mereu gasesti moduri noi sa te ranesti: si in sport, si in relatii.

15. Chiar daca se termina rau, pana la urma vei reusi sa zambesti: ai invatat ceva nou, ai avut o experienta placuta (chiar daca numai pana la un punct), ti-ai oferit ocazia sa te cunosti mai bine, iti cresti rezistenta…

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.