Setari Cookie-uri

12 tipuri de orgasm

Vezi tu? Acestea sunt lucruri pe care TREBUIE sa le stii!

5. Orgasm oral

Unele femei au cavitatea bucala mai sensibila decat altele. Aceste norocoase pot experimenta orgasm oral in timpul unui sarut sau in timp ce fac sex oral.

6. Orgasm mental

Stimularea auditiva, vizuala sau pura imaginatie poate duce unele femei mai pofticioase la orgasm. Unele ajung la apogeul sexual citind carti cu tematica erotica, altele in timp ce urmaresc filme pentru adulti sau in timp ce privesc live

7. Orgasm... dermatologic

Zonele erogene ale unor femei sunt mai sensibile decat ale altora - acest lucru il stiai deja. Dar stiai si ca unele sunt atat de sensibile incat stimularea lor este de ajuns pentru un orgasm? Iata, este: exista, asadar, orgasm provocat de simpla atingere a pielii.

8. Orgasm multiplu

Exista pozitii sexuale care mizeaza tocmai pe acest lucru: orgasmul multiplu. Pentru femei este evident de ce este un lucru bun, insa aceasta super putere a femeilor ii face si pe barbati sa se simta mai... bine in pielea lor: efectul pe care il au asupra partenerei miscarile lui il va face intotdeauna sa se simta mai stapan pe situatie si, deci, sa "dureze" mai mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.