Setari Cookie-uri

Sex oral: cum iti trimiti iubitul catre sud?

5 metode pentru a-ti convinge iubitul sa faca sex oral

Cand vine vorba de sex oral, putini barbati de pe fata Pamantului spun pas! Atunci cand vrea asta de la tine, cel mai probabil iubitul tau nu se jeneaza prea tare sa ti-o ceara. La momentul in care trebuie sa intoarca favorul, mai ca nu-ti serveste scuza cu durerea de cap. Sau de dinti. Iata care sunt cele mai simple metode de a-ti convinge iubitul sa faca sex oral.

1. Spune clar ce iti doresti

Da, ar fi tare dragut daca ar putea sa-ti citeasca gandurile si sa stie el singurel cand e momentul potrivit pentru asta. Doar ca nu se intampla asta. Asa ca cel mai simplu este sa-i spui direct. Mai ales daca stai putin sa te gandesti ca multi dintre barbati se dau in vant dupa fetele care “vorbesc murdar”. Daca nu pare inca foarte convins, promite-i ca ii intorci favoarea.

Pe de cealalta parte, poti sa dai startul iar la 1,2,3 si…sa purcedeti amandoi la treaba in acelasi timp.

Citește și:

sursa foto: shutterstock

2. So fresh and so clean!

Vorba cantecului!

Nu iti mai face griji din cauza mirosului. Acesta atitudine poate fi o piedica serioasa in calea placerii. Iubitul tau nu are cum sa fie dezgustat de mirosul tau natural dar s-ar putea sa aiba retineri din cauza atitudinii tale. Daca vrei sa fii sigura pe tine, puteti incepe preludiul in dus.

Nu folosi geluri sau spray-uri care sa aiba un miros prea puernic. De regula, barbatii nu sunt dezgustati de mirosul partilor intime curate. De fapt, poate fi considerat un afrodiziac mai puternic decat mirosul de roze la borcan. In plus, produsele de igiena prea parfumate nu fac nimic altceva decat sa ascunda mirosul natural al corpului.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.