Setari Cookie-uri

Sex oral: cum iti trimiti iubitul catre sud?

5 metode pentru a-ti convinge iubitul sa faca sex oral

3. Fa pe majoreta!

Daca iti place sa te costumezi, simte-te libera sa o faci dar nu despre asta e vorba. Cei mai multi dintre barbati au aceleasi retineri fata de sexul oral pe care le avem si noi.

Daca l-ai convins sa o faca, incurajeaza-l si ghideaza-l cu mana. Arata-i ca te simti bine si mai ales, ca nu exista o modalitate de a face “sex oral corect”. Important este sa va lasati purtati de moment.

4. Stimuleaza-l!

Nimeni nu iti spune sa-i iei fata si sa ti-o indesi intre picioare. Daca tu te simti jignita cand el face asta, de ce nu ar fi valabil si invers?

Dar il poti impinge usor in jos si el va prinde ideea cu siguranta. Asteapta pana cand va incingeti bine amandoi apoi sugereaza-i cu o impingere subtila ca asta este ceea ce iti doresti.

Multi dintre ei nu sunt siguri daca o femeie este pregatita pentru un contact atat de intim ca sexul oral si se tem ca vor fi respinsi. Dar daca iti vei arata clar dorintele, nu va mai fi loc de indoiala.

Citește și:

5. Iubita cheala

Dupa cum bine stii, parul pubian nu mai e la moda de prin anii ’70 si nici nu este foarte sanatos. Prin urmare, daca nu ai facut-o deja, este momentul pentru o noua “freza”, de preferat tunsul la chelie.

Cei mai multi barbati gasesc foarte atragatoare imaginea unei femei complet epilata. Mai mult de atat, va avea acces mai rapid catre punctele tale firebinti.

Daca ai ceva mai mult curaj, exista acum diferite modalitati pentru a-ti impodobi zona intima. De la “tunsori” amuzante la bijuterii, totul este posibil. Cel mai important lucrur este sa ai foarte mare grija la igiena.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.