Setari Cookie-uri

7 Trucuri Sexuale Thailandeze

Condimenteaza-ti viata sexuala cu detalii thailandeze

Thailanda este o tara recunoscuta pentru femeile sale si, mai ales, pentru senzualitatea si priceperea acestora intre peretii dormitorului.

Ar trebui sa stii ca pentru thailandezii consumul de alcool inaintea sau in timpul actului sexual nu este tocmai neobisnuit, asadar infrumuseteaza-ti viata cu un strop din bautura preferata. Sau un pahar… sau o sticla, depinde cat poti duce.

1. Saruturi pasionale

In functie de cum il saruti, el isi creeaza anumite asteptari. Tachineaza-l putin si nu il lasa sa preia controlul.

Joaca-te de-a amazoana cu gura lui: saruta-l usor, departeaza-te, linge-i buzele (iti poti inmuia buzele in miere sau le poti tine pe un cub de gheata pentru senzatii diversificate), departeaza-te, apoi saruta-l cu foc, de parca nu l-ai mai vazut de o luna si este singurul barbat care a facut, face sau va face parte din viata ta!

Citește și:

Cuplu - Foto interior si prima pagina: Shutterstock.

2. Magia masajului

Intr-un moment in care el nu s-ar astepta la nimic din partea ta, incepe sa-i masezi scalpul, apoi gatul, umerii, coborand cu mangaieri apasate spre bogatia lui, apoi maseaza-i falusul ca si cum ar face parte din tine.

Ii poti sopti la ureche nimicuri obraznice sau dulci, pentru a-i capta orice rest de atentie care nu este concentrata asupra miscarilor tale. Pentru senzatii mai puternice si mai placute pentru amandoi, poti folosi ulei de masaj.

O! Nu uita: pentru ca masajul sa aiba succes trebuie ca palmele si uleiul (daca folosesti) sa fie calde si sa nu strangi prea tare.

3. Exploateaza-ti experienta sexuala

Foloseste-te de tot ce ai invatat de-a lungul vietii tale: despre punctele erogene ale barbatilor, despre fanteziile lor, despre momentele potrivite si felul in care sa ii abordezi. Indiferent ca acestea sunt invatate din carti, din povestile prietenilor, din filme porno sau din experienta persoanala, vei vedea ca nimic nu este in zadar.

Citește și:

4. Topping de ciocolata

Face parte din preludiu, in principiu, dar nu neaparat: toarna pe el topping de ciocolata, apoi linge-l: usor, usor… pe gat, pe piept, pe abdomen, mai jos, mai jos… apoi premiaza-l cu o felatie de pomina. Cu siguranta va fi recunoscator!

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.