Setari Cookie-uri

7 Trucuri Sexuale Thailandeze

Condimenteaza-ti viata sexuala cu detalii thailandeze

5. Alt fel de sex oral

Desi discutiile despre sex nu sunt tocmai la indemana nici in cultura thailandeza, atunci cand se discuta despre sex se folosesc termeni si metafore dintre cele mai variate. Tocmai de aceea, discutiile despre sex in cuplu pot deveni foarte incitante si partenerii pot ajunge in culmile placerii cu o “simpla” discutie provocatoare. Un fel de sex la telefon, numai ca fata-n fata.

6. Pozitii sexuale

Pentru femeile thailandeze nu conteaza marimea penisului partenerului si nici pentru tine nu ar trebui sa conteze. Ele se multumesc cu ce au, ele stau deasupra, ele exploateaza mai multe pozitii, pentru a schimba unghiul de penetrare si tipul de contact cu partenerul.

De asemenea, este foarte important sa iti privesti partenerul in timpul actului sexual (si sa te priveasca, la randul lui) pentru a va intelege mai bine si a va sincroniza miscarile: daca va veti potrivi prestatiile, este mult mai posibil sa terminati amandoi. Cui ii pasa ca nu are 30 de centimetri?

Citește și:

7. Preludiu lung si orgasm amanat

Asta nu mai este un secret daca ai urmarit articolele noastre despre sex: cu cat preludiul este mai lung, cu atat simturile tale sunt mai incordate si, deci, placerea mai mare. De asemenea, in timpul actului sexual trebuie sa amani pe cat posibil momentul culminant, pentru a te bucura mai intens si mai mult timp de aceasta senzatie; cand simti ca vine clipa… opriti-va si luati-o de la capat.

Foto prima pagina:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.