Setari Cookie-uri

Cele mai hot locuri pentru sex in aer liber

Daca tu si partenerul tau ati exploatat fiecare coltisor al casei potrivit pentru sex, iata cateva idei pentru sexul in aer liber

In piscina:

Apa are proprietatea de a va excita mai mult decat in mod normal, si de a va face sa traiti experiente unice. Incercati sa evitati piscinele aglomerate pentru ca apa este destul de transparenta si cei din jur vor putea observa ce faceti, lucru care nu este de dorit.

Pe plaja:

Chiar daca nisipul este dur, aceasta experienta merita incercata macar o data in viata fiecarui cuplu. Adrenalina oferita de senzatia ca cineva v-ar putea vedea, va face experienta si mai placuta. Incercati sa evitati apa marii deoarece are microbi, iar infectiile zonelor genitale nu sunt tocmai placute.

In padure:

Alegeti o padure care nu este punct de atractie pentru amatorii de gratare, o padure oarecare de la marginea orasului. Chiar daca locul nu este unul foarte confortabil, senzatiile vor fi de neegalat.

In mijlocul marii:

Inchiriati un jet sky si indepartati-va cat mai mult de mal pentru a putea evita situatia in care cineva ar putea sa va prinda. Lasati-va purtati de val atat la propriu cat si la figurat pentru clipe de neuitat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.