Setari Cookie-uri

Cele mai hot locuri pentru sex in aer liber

Daca tu si partenerul tau ati exploatat fiecare coltisor al casei potrivit pentru sex, iata cateva idei pentru sexul in aer liber

In curtea proprie:

O vorba romaneasca spune cam asa: „fac ce vreau in curtea mea”. Profitati de asta si bucurati-va de sexul in aer liber chiar in curtea voastra. Aveti grija totusi la vecini. Nu e foarte placut sa le oferiti un spectacol pe cinste si apoi sa va priveasca ciudat atunci cand va intersectati la magazinul din coltul strazii.

In spatele unei cascade:

Nu este un loc accesibil oricui, insa experientele unice cer sacrificii pe care cu siguranta le merita din plin. Si pana la urma ce poate fi mai romantic decat sa faceti dragoste in spatele unei cascade.

Pe acoperisul blocului:

Iti spusesem mai devreme de curtea proprie fara sa ma gandesc la cei care stau la bloc. Nicio problema, pentru ca am gasit si pentru voi o solutie: acoperisul blocului. Si trebuie sa recunoasteti ca este mult mai incendiar decat o curte.

In parc:

Citește și:

Chiar daca exista posibilitatea sa va surpinda cineva chiar in timpul actiunii, adrenalina astfel rezultata va contribui la amplificarea senzatiilor unice pe care le aveti de trait in timpul unei astfel de partide.

Pe capota masinii:

Daca ai vazut ultimul film Sex and the City, sigur ti-a ramas intiparita in minte scena de sex a Samanthei pe capota masinii si artificiile din decor. Asadar, urmeaza-i exemplul (pentru ca ai ce exemple sa urmezi) si incearca si aceasta metoda. Cu siguranta vei ramane impresionata, iar partenerul tau va fi incantat de idee.

Sigur ca este nevoie de exercitiu si este esential ca ambii parteneri sa isi doreasca acelasi lucru. In cazul in care v-ati decis deja care este urmatorul loc de pe lista, nu iti ramane decat sa iti iei pe tine cele mai lejere haine (lenjeria poate sa lipseasca de data asta, chiar nu vei avea nevoie) si sa te pregatesti sa te opresti daca cineva va surprinde.

Citește și:

foto prima pagina atractie sexuala sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.