Setari Cookie-uri

Lista de sex: 15+1 lucruri PICANTE pe care TREBUIE sa le faci inainte sa mori!

Condimenteaza-ti viata sexuala si iesi din tipare!

5. Dragoste, nu sex

In filme, sexul este o treaba animalica, murdara si brutala care se lasa cu urlete cand de placere, cand de durere. Basca si izmeneli sonore de te doare mintea si te intrebi daca o omoara sau o iubeste tandru in anus!

Putin romantism nu a omorat niciodata pe nimeni. In afara de Romeo si Julieta dar nu despre ei e vorba. Sa faci dragoste nu este acelasi lucru cu “ sa faci sex” si vei descoperi acest lucru abia atunci cand vei fi cu adevarat indragostita.

Chiar daca nu te urca pe pereti si nu te tine cu capu-n jos pe dulap, poti avea un orgasm fantastic din pozitia misionarului cu barbatul pe care il iubesti.


6. Sex toy

Multe femei sunt ingrozite de ideea unui vibrator. Insa pe cuvant ca nu musca, nu zgarie si nici nu te lasa insarcinata, chit ca ultimele modele stiu sa imite o ejaculare. Lasand gluma la o parte, un vibrator poate fi foarte util pentru ca te poate ajuta sa ajungi usor la orgasm si sa-ti descoperi punctele sensibile. In plus, poate fi si dietetic. Un orgasm arde cam 30 de calorii!

Citește și:

7. Sex in fata oglinzii

Inainte de a fi o picanterie sexuala, este cu siguranta un exercitiu menit sa-ti sporeasca increderea in tine. Important este sa te concentrezi totusi la ceea ce faci, nu la cum iti sta parul si daca iti sare vreo sunca la o penetrare mai profunda.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.